AGNETE DIEMER

Vælg og fravælg dine tillærte arbejdsmetoder og teknikker til at flette din kurv.  Få ro og tid til at mærke, hvad der mon spirer ?  Der bliver udvidet tid
fra kl 9-10, med meditationen, stillestunder og en øvelse, der bliver koblet på.                                                 

Der afsættes 34 timer på værkstedet i undervisningen! Noget af tiden skal  I arbejde på egen hånd. Værkstedet kan benyttes, alt det, I formår og ønsker! Kursusprisen på 2600 kr er for 26 timers undervisning. Overnatning/ kost/ materialer kommer oveni. Kan varierer i pris med hensyn til valg af overnatning/ kost. Jeg har reserveret værelser på Bjørnøgård, www.bjoernoegård    Pris pr døgn for enkeltværelse er 300 kr og 200 kr pr person, for dobbeltværelse exc linned. Mulighed for madlavning. Overnatning på Jørgens primitive campingplads på sydsiden af øen koster ca 30 kr pr nat, pr person.
Det er også muligt at sove på en madras i undervisningslokalet for 30 kr pr nat til udlejer for ekstra forbrug.   Yderligere oplysninger og informationer bla. omkring fælles aftensmad udsendes til jer omkring d 1. maj 2020.
Vi tager hver især lidt frokost med til fælles frokostbord. Dette aftales over fællesmail, når vi nærmer os. Morgenmad sørger vi selv for.
Max 8 kursister på holdet.
Kontakt mig for spørgsmål. Hilsen Agnete Diemer.
mail@agnetediemer.dk.
Tlf: (0045)27438004.