Modulerne 1-4:

MODUL 1:

Rund/bådformet kurv og arbejdsdisciplin ved sortering af pil.
Alle skal flette en rund kurv. Der arbejdes med form og nye teknikker i bunden. Formen i kurven går fra rund og til bådformet i samme kurv. Der lægges vægt på undervisningsteknik og arbejdsdisciplin ved sortering af pilen.
Den dråbeformede kurv.MODUL 2:

Fransk oval indkøbskurvMODUL 3:


Fortsættelse af modul 1 og 2. Tovværkshanken præsenteres.
Mulighed for at arbejde med ny sideflet og kanter.
AGNETE DIEMER
MODUL 4:

Kurve i pil og andre materialer. Bl.a. brændenælder.
Der skal arbejdes med de specifikke ønsker, den enkelte har, så som sideflet, kanter, form/farver. I kan blande pilen med andre materialer.
Håndtagsgreb præsenteres.Inspirationsliste:
Humle, klematis, kaprifolium, gyvel, liguster, æblegrene, brombærranker (skrab tornene af), birkegrene, solbærgrene, vinranker, brændenælde, græsser, søkogleaks, hør, blomme, mirabel, majsblade, revling, skræppestængler(kan tages sidst på sommeren), bark, tang, rødder, blomsterstande m.m.

Åbn øjnene og lad jer inspirere af naturen. Prøv jer frem. Brændenælden er tynd tidligt på sommeren og kan bruges. Høstes den senere på året, er den sværere at arbejde med, men ok. I skal tørre materialerne, og vi lægger dem i blød, når vi ses. Materialerne skal have forskellig tid i vand. Dog skal grene og tyk bark i vand derhjemme hos jer nogen tid i forvejen. Læg det i blød, og når det føles bøjeligt, kan I lægge det i en plast-pose med lidt luft. Materialer der høstes tæt på kurset kan bruges halvtørt, når vi ses. Altså prøv jer frem. Der er også mange spændende materialer, der kan bruges med det samme. (Bl.a. siv, græs,)

Det er muligt udelukkende at arbejde med pil.